Поетско музичка вечер во спомен на нашиот другар, војвода и културен револуционер Иван Давчев

Во недела на 7 август со почеток од 20.00 часот во Sub Club ќе се одржи Поетско музичка вечер во спомен на нашиот другар, војвода и културен револуционер Иван Давчев.
13906843_10153553540022504_6668450681410043401_n

Јас сум мојот омилен сексуален објект

У сите мои фантазии
-сексуални фантазии де
Без разлика која женска е била унатре
Со секоја од них
Ама баш со сите
До една!
Сум бил јас

Јас сум мојот омилен сексуален објект

Напишете коментар