Општина Василево доби благодарница одТВ Канал ВИС

Во знак на благодарност за успешната и долгогодишна соработка, а по повод 25- годишнината од своето работење, ТВ Канал ВИС одс Струмица и додели благодарница на општина Василево.

„Како резултат на нашата успешна соработка и Вашето објективно информирање, граѓаните на општина Василево и пошироко секогаш, брзо и навремено дознаваат за сите случувања и актуелности во нашата општина“ –рече меѓу другото градоначалникот на општина Василево г-дин Ванчо Стојанов, заблагодарувајќи се на овој обав гест на внимание од страна на оваа телевизија чиј сигнал зрачи во регионот. Соработката како што нагласи Стојанов, во интерес на навремено информирање на граѓаните, ќе продолжи и во иднина.

Напишете коментар