Одбележување на 1001 Годишнина од Смртта на Цар Самоил

Утре на 06.10.2015г. во 10.00 часот, Сојузот на борците од општина Струмица ќе одбележи 1001 годишнина од смртта на Цар Самоил.
Одбележувањето ќе биде пред бистата на Цар Самоил во Големиот Градски Парк во Струмица.

Напишете коментар