о.Босилово-Состанок со претставници од Еуромакс Ресоурцес

Денес во општина Босилово претставници од Еуромакс Ресоурцес извршија презентација и краток опис на проектот ,,Иловица” – Почетни консултации со чинителите.Целта е да се претстават постојните услови во животната средина и социјалните аспекти и да се сослушат и евидентираат мислењата и прашањата од чинителите.
11169409_969519459736037_9137116141222149000_n

11987199_969519456402704_2860072481741239432_n

12004711_969519556402694_2685155207624875033_n

12036379_969519546402695_1936850060666079063_n

12036851_969519553069361_1711687645994676855_n

Напишете коментар