о. Босилово- Прием на Првачињата во Детската Организација

По повод Детската недела која започна на 05 октомври, денес во ООУ во општина Босилово беше реализиран прием на првачињата во Детската организација. Во чест на првачињата беше организирана културна уметничка програма во чии рамки беше прочитано детското ветување.

Напишете коментар