Не можете да го Заспиете Вашето Дете

Еден од најголемите проблеми за младите родители е секако заспивањето на малите деца.
Секој од нас го има почуствувано тоа на своја кожа, не проспиени ноќи, желба да се поспие повеќе.
Еден татко открил интересен начин како да се справи со тоа со помош на салфетка, и тоа му успева за неполна минута.
Погледнето го видеото….

Напишете коментар