Мобилен Телефон со Отварач за Пиво

Овој интересен мобилен телефон е дело на компанијата BQ-Mobile и веќе се продава на територијата на Русија.Името на овој интересен мобилен телефон е BQ Munich,интересното кај овој мобилен е што во долниот дел има направено отварач за пиво.Идеата било да се направи интересен а истовремено функционален мобилен телефон.Телефоното има 2,8 инчен дисплеј QVGA.Има вгтадена меморија од 32 гигабајти,има место за микро сд картичка како и тоа што работи со сим картички.
BQ Munich е 116×53×13 мм, а тежината 130 грама.
е972a2101c7d11b628fed17cb05f89c08

c986e466345f18a38fa536b7315750d8

Напишете коментар