Малите,а Големи Ѕвезди Вечерва го Отвараат Струмица Опен Фест

Струмица Опен Фест започнува вечерва со настапот на Малите,а Големи ѕвезди во дворот на АРМ со почеток во 21 часот.

На овој настан свој настап ќе имаат Трајче Горгиев и Тина Русева, кои се задолжени за забавниот дел додека пак во класичниот дел свој настап ќе имаат Стојан Стојанов и Јани Малчев.

Со овој настан свечено ќе биде отворен годинашниот Струмица Опен Фестивал.

Напишете коментар