Мажи со Бради, не може да не ги сакате….

Официјални, замазнети со класичени изглед, па до ламберџекс и хипстери, едноставно моден стил на посилниот пол кој во последно време се негува и кај нас.

Диви или скротени, брадите изгледаат одлично на секоја возраст и во различни стилови. Овие мажи се доказ за тоа….

pixelmk-mazhi-so-bradi-epic-edition-38145 pixelmk-mazhi-so-bradi-epic-edition-38148 pixelmk-mazhi-so-bradi-epic-edition-38150 pixelmk-mazhi-so-bradi-epic-edition-38153 pixelmk-mazhi-so-bradi-epic-edition-38154 pixelmk-mazhi-so-bradi-epic-edition-38156 pixelmk-mazhi-so-bradi-epic-edition-38160 pixelmk-mazhi-so-bradi-epic-edition-38162

Напишете коментар