Крводарителска акција во општина Ново Село

Општина Ново Село заедно со организацијата на Црвен Крст Струмица организираа крводарителска акција денеска на 02.03.2016 од 09:00 до 14:00 часот во просториите на Домот на културата “Јане Сандански” Ново Село. Акцијата заврши успешно, се собраа над 40 единици крв. Општината изрази голема благодарност до сите крводарители!

Напишете коментар