Колку вашето срце чука за Љубовта- проект на Црвен Крст

Младите волонтери при Црвен Крст од Струмица во пресрет на празникот на вљубените,покрај другите активнсти кои ќе ги спроведуваат ќе вршат и анонимно анкетирање на населението.

Станува збор за анкета, дали луѓето се вљубени итн, се со цел да се види дали граѓаните на нашиот град и држава знаат искрено да сакаат.

Од Црвениот Крст упатуваат апел сите да се вклучат во оваа активност.

линк од анкетата….

https://docs.google.com/forms/d/1oUSTWPi7hJcF-ESRP9SHk0k9MIEkrhMpssQ1vTkIDBI/viewform?edit_requested=true

Напишете коментар