Ивана Василева со Прекрасна Кавер Изведба на Ella Eyre – Waiting All Night

Ивана Василева заедно со Виктор Крстев направија една прекрасна акустична кавер верзија на

Waiting All Night од Ella Eyre, уживајте во изведбата.

 

Напишете коментар