Галерија- Снежна Идила Ширум Светот

Иако во моментот времето сеуште делува како да е лето, сепак метролозите предвидуваат дека кон средината на ноември може да го очекуваме првиот снег. Во прилог погледнете ја галеријата со снежна идила во неколку познати светски метрополи.
12065950_10156197035070284_1211657197241529584_n

12189924_10156197035040284_7818665466875360233_n

12189997_10156197035065284_6324321613351122775_n

12190020_10156197035055284_7220999826846866172_n

12193501_10156197035045284_2916970647818242938_n

12193883_10156197035035284_1976893912478732_n

12208380_10156197035030284_3445876084367417666_n

Напишете коментар