Галерија-Неверојатни Скулптури од Цветни Растенија

Неверојатни креаци од човековиот ум создадени од растенија во Монтреал.
Дали досега мислевте дека скулптурите можат да се направат само од бетон, челик.
Погледнете ја следнава галерија и уживајте во прекрасните скулптури направени од природни цветови.

10419496_10156040640660284_8995182172492763047_n

11145210_10156040640415284_2527546781413976092_n

11150968_10156040640370284_7794513534363958977_n

11836733_10156040640375284_9002465494256186417_n

11990688_10156040640400284_3702147258798203113_n

11998845_10156040640355284_8788873172164282968_n

12003155_10156040640335284_481400570799033010_n

12006093_10156040640325284_1199199692508535798_n

12006212_10156040640430284_191407175714834127_n

12011290_10156040640220284_6399613127168370411_n

12027563_10156040640340284_7264967852294256798_n

Напишете коментар