Фото- Пролет, Пролет мила ти ни даваш крила

Уште од раните утрински часови низ градот можеа да се забележат младите дечиња кои го одбележаа почетокот на едно од најубавите годишни времиња Пролетта.

Со насмевки, распеани тие како кокичиња го најавија почетокот на пролетта со стиховите..Пролет, Пролет мила ти ни даваш крила…

Напишете коментар