„ЏИО СТРУМИЦА“ ОРГАНИЗИРА МЕЃУНАРОДЕН ТУРНИР ВО ЧЕСТ НА ПРЕРАНО ПОЧИНАТИОТ СТРУМИЧАНЕЦ ГОРАН ПАНОВ!

ОК „Џио Струмица“ во чест на прерано починатиот Горан Панов кој исто беше врвен струмички одбојкар, огранизираат меѓународен турнир кој ќе се одржи на 11 и 12 октомври во спортската сала „Парк“ во Струмица. Покрај „Џио Струмица“ на турнирот ќе учествуваат и екипата на Пирин Разлог од Бугарија, Будучност од Црна Гора и Борец од Бања Лука, Босна и Херцеговина.

Напишете коментар