Драгана Костова во полуфиналето на Гранд Ѕвездички, свечен пречек во училиштето

Малата Драгана Костова од училиштето Никола Вапцаров успеа да се пласира во полуфиналето во музичкото шоу Гранд Ѕвездички.
Огромна беше радоста на нејзините соученици како и на директорот Борис Иванов и нејзината учителка Гонца Поп Пецева.
Тие во нејзина чест организираа свечен пречек на Драгана во училиштето некриејќи го задоволството што токму Драгана е нивни ученик.

Напишете коментар