Доминантни настапи на ФК Академија Пандев во 3-тото коло од Детската Лига – Југоисточен Регион

Викендов се одигра 3-тото коло од Детската Фудбалска Лига – Југоисточен Регион. Натпреварите се одиграа на „Општинскиот терен со вештачка трева“ – Струмица, домаќин и организатор на колото беше ФК Академија Пандев.

Освен прекрасното дружење на сите дечиња, за пофалба секако се и реализаторските способности на сите учесници.

Резултати на ФК Академија Пандев по генерации:

Генерација 2003

ФК Академија Пандев 1 – ФК Василево Јуниор 12:0

ФК Академија Пандев 2 – ФК Плачковица 11:0

Генерација 2004

ФК Академија Пандев 1 – ФК Академија Пандев 2  6:1

Генерација 2005

ФК Академија Пандев – ФК Василево Јуниор 11:1

Генерација 2006

ФК Академија Пандев – ФК Плачковица 7:0

Генерација 2007

ФК Академија Пандев – ФК Валандово Вардар 17:0

Напишете коментар