Честитка од СДММ по повод 25 години од постоењето

Почитувани,

Денес СДММ слави 25 години постоење, години базирани на искрено пријателство и борба за подобра иднина на секој млад човек.
Членството во СДММ е привилегија, но и огромна одговорност. Секогаш водена од принципите на солидарност, еднаквост и другарство, секогаш интересот на младиот човек на прво место.
СДММ е симбол на државотворност, симбол на борбата за подобро утре на секој млад човек.
Во името на младите, во името на Социјалдемократијата, да се избориме младите да останат и да живеат во Македонија.
За среќни млади, за живот во Македонија!
Среќен роденден СДММ!

Напишете коментар