Асфалтирана е улицата покрај градскиот стадион

пштина Струмица продолжува со асфалтирањето на улиците. Нов асфалтен слој е ставен на улицата покрај градскиот стадион на површина од 660 метри квадратни. Овој градежен зафат е реализиран со средства од буџетот на општина Струмица.

Напишете коментар