Активности на Струмица Опен Фестивал до крајот на Јуни

И оваа година Струмица Опен Фестивал не изненадува со многу новитети покрај стандардните од претходните години. Во продолжение ќе ви ги претставиме активностите што ќе може да ги посетиме до крајот на месец Јуни.

Напишете коментар