21 Музички Средби на Здружението Мобилност

Синоќа во дворот на АРМ,за прв пат во склоп на Струмица Опен Фестивал се одржаа музичките средби на лицата со телесен инвалидитет од здружението Мобилност-Македонија.
Ваквите музички средби се случуваат по 21 пат.
Наградите за најдобрите учесници на овогодинешните музички средби им ги врачи градоначалникот на општина Струмица,Зоран Заев.

Напишете коментар