Драган Јованов – Mакедонска современа фитомедицинска терапија при третман на Дерматитис

Симптоми при дерматитис – Сува, црвеникава кожа со чешање, укажува на некој облик на дерматитис, или воспаление на кожата, која

Read more

Драган Јованов-Собраниe на Р. М – Јавна расправа ,,Енормно загадување на амбиенталниот воздух во Р. М

Собраниe на Р. М – Јавна расправа ,,Енормно загадување на амбиенталниот воздух во Р. М (Вторник 27.11.2018 год) Драган Јованов

Read more

Учениците од О.У „Гоце Делчев“ од Вељуса со донација за одделението за педијатрија во медицинскиот центар во Струмица

Учениците од основното училиште „Гоце Делчев“ од Вељуса уште еднаш ја потврдија својата хуманост. Со помош на родителите и наставниците

Read more

Објавени конкурсите за поезија и плакат во рамки на 8-то издание на „100 Илјади поети за промена“

Манифестацијата „100 илјади поети за промена“ во соработка со здружението „Контекст – Струмица“ги распиша двата официјални конкурси за поезија и

Read more