Зимска Идила во СОУЈане Сандански

Вработените професори како и самите ученици од СОУ Јане Сандански на доста креативен начин ги украсија ходниците на училиштето.
Ова е првата активност на Креативното Ќоше – ЗИМСКА ИДИЛА во ходниците на оваа училиште!
Во продолжение погледнете ја галеријата и уживајте..

Напишете коментар