Заврши Традиционалниот Ноќен Турнир во Мал Фудбал-Босилово

Заврши традиционалниот ноќен турнир во мал фудбал во Босилово. Прво место освои екипата на “РУСКИ КОМЕРЦ” од Дабиља, второ место екипата на “ВАН КОМ” од Бориево а трето место заврши „ВЛАДЕ БАНСКO“. За најдобрите екипи беа доделени вредни награди а исто така награди добија најдобриот голман, стрелец и фудбалер на турнирот.

Напишете коментар