Започна Емисијата Младите се на Потег

Синоќа во просториите на центарот за култура Антон Панов започна снимањето на емисијата Младите се на Потег,оваа емисија ја реализираа волонтерите од клубот на младите при Црвен Крст – Струмица.
Во првата емисја гости беа млади таленти од нашиот град.За следните емисии ќе гостуваат повеќе познатаи музички гости од Македонија.Уредник и водител на оваа емисија е Дејан Трендов.

фото-Даниел Ѓоргиев
Сречко Гунчев

Напишете коментар