Вработените во СВР Струмица Даруваа Крв

Црвен крст Струмица во соработка со службата за трансфузиона медицина организираше крводарителска акција во која дарители беа вработените во СВР Струмица. Оваа не е прва акција што се спроведува во СВР Струмица оваа служба покрај хуманоста на професионално ниво хуманоста ја искажува и преку вакви хуманитарни акции и одговара во голем број.

Напишете коментар