Магионичарска Претстава по Повод Недела на Детето

Денеска во детската градинка клон 3, најмалите од сите градинки во Струмица имаа можност да присуствуваат на престава со магионичар. Дечињата беа воодушевани од триковите кои им беа прикажани и бурно ракоплескаа. Оваа претстава беше во склопот на обележувањето на Неделата на Детето.

12049255_1633394930272861_1834662807383162731_n

12063688_1633396130272741_6465496505032081627_n

12096180_1633397450272609_6922839488011086237_n

12107092_1633396236939397_4561599647964813080_n

12107283_1633395266939494_4445228093186781682_n

12112237_1633397860272568_4665854911955038371_n

12115709_1633394933606194_6319753196814789031_n

12119135_1633396596939361_3977547809852523251_n

Напишете коментар