Видео-Прес Конференција на РК Макс Струмица пред натпреварот со РК Борац

Денеска се одржа прес конференција на РК Макс пред натпреварот со РК Борац. Кои се очекувањата пред овој натпревар ќе дознаете од следново видео.

Напишете коментар