Видео-Летечки Бонсаи-магични декорации од Јапонија

Бонсаи е декоративно дрво растение кое ни доаѓа од древната Јапонија. За да Бонсаито не биде само обична декорација во вашите домови, јапонците се решиле оваа декорација да биде Специјална.

Дизајнерите овој проект магичен проект го нарекле Летечки Бонсаи. Долниот дел е базата на енергијата, додека горниот дел е малата ѕвезда.

Во двата дела има инсталирано магнети, така да горниот дел и малата ѕвезда може да лети односно да се движи.

Погледнето го видеото..

Напишете коментар