УМС Ново Село стартува со повеќе активности

Унијата на млади сили на Вмро Дпмне од Ново Село стартува со повеќе активности кои ќе се одвиваат низ целата општина. Преку средби граѓаните ќе може да се запознаат со мерките на владата и да ги дадат своите идеи кои ќе бидат разгледувани при составувањето на изборната програма. Исто така ќе бидат извршени лекарски прегледи со кои ќе се утврди кои се најчестите заболувања кај граѓаните.

Напишете коментар