Учениците од О.О.У. Гоце Делчев-Општина Центар и Драган Јованов, со хуманитарна акција ги израдуваа дечињата на хирургија,педијатрија и онкологија

Фитотерапевтот Драган Јованов заедно со сите ученици од О.О.У. Гоце Делчев – Општина Центар имаше работилница како на природен начин да го сочуваме своето здравје.
Беа изработени пакетчиња со здрава храна и направивме хуманитарна акција во соработка со Директорката Nade Molerovich, која како хумана личност премногу придонесува за развојот на учениците, зачувување на нивното здравје и постојана насмевка.
Кординаторката Ирина Петковска Крстева, наставничкиот кадар и родителите.
Сите пакетчиња со здрава храна ги поделивме на детска хирургија, педијатрија и онкологија кај дечиња кои имаат проблеми со своето здравје.

Напишете коментар