Топографско Снимање на Локалитетот за Бакар и Злато „Иловица„.

Општина Босилово ги известува граѓаните на општината а посебно граѓаните од населените места Иловица, Штука и Секирник дека во периодот од 07.08.2015 (петок) до 12.08.2015 година (среда) од страна на компанијата „Еuromax resources„ ќе се спроведува топографско снимање на теренот со хеликоптер.
Хеликоптерот ќе полетува во раните утрински часови и ќе слетува доцна попладнето на фудбалското игралиште во с. Секирник

Напишете коментар