Сите Сакаа да се Фотографираат со Трајче Ѓоргиев

Синоќа пред и за време на својот настап по повод свеченото отварање на Струмица Опен Фест,Трајче беше буквално нападнат од своите обожаватели кои сакаа да се фотографираат со него.
Како вистинска голема ѕвезда се скандираше неговото име.А тој сите ги почести со своето пеење.

Напишете коментар