Се реконструираше водоводната мрежа во училиштето во Просениково

Се реконструираше водоводната мрежа во училиштето во Просениково
Во основното општинско училиште „Герас Цунев“ од Просениково заврши реконструкцијата на водоводната мрежа. Со неа извршена е целосна замена на старите и дотраени поцинкувани цевки со нови пластични. Со овој зафат учениците и вработените добија поквалитетно водоснабдување.

Напишете коментар