о.Василево-По 6 ти пат Новогодишен-Божиќен Турнир во Мал Фудбал

Советот на Млади во општина Василево ќе го организира новогодишно-божиќен турмир во мал фудбал.
Пријавувањето е до 15 декември а турнирот ќе започне на 16 декември.
Котизацијата е 5000 денари, а наградниот фонд е 200 000 денари.
Сите заентересирани можат да се јаваѕ на
Даниел-072-722-054
Славе- 072-273-091
Покровител на оваа спортска манифестација е општина Василево

Напишете коментар