Сашко и Ивана го Кажаа Судбоносното Да

Сашко Пандев капитенот на ФК Турново и ќерката на сопственикот на ФК Турново Ивана,вчера се ветија пред Бога и го кажаа судбоносното ДА. Венчавката се одржи во црквата св.Петнаеесет а свадбената прослава се оддржа во Сириус.

фото-Столе Ангелов

Напишете коментар