Нов Лик на Булеварот Маршал Тито

Булеварот „Маршал Тито“ ќе добие нов лик, на потегот од кружниот тек кај ЕВН до излезот од градот кон населеното место Куклиш. Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ ги почна активностите за поставување на жардинерии, односно, денеска се подготвуваше теренот за поставување на рабниците.
Целиот овој потег ќе добие и соодветно хортикултурно уредување

Напишете коментар