Презентација на краткометражен филм Рецепт на Даниел Трајков

Во рамките на проектот „Ревитализација на руралните средини преку уметност и култура“, финансиски поддржан од програмата Цивика Мобилитас на Швајцарската Агенција за развој и соработка се реализираше краткометражниот филм на режисерот Даниел Трајков. Краткометражниот филм ќе биде прикажан пред струмичката публика.
Прикажувањето на филмот ќе биде проследен со музички настап на Тони Пецанов.

Овој настан ќе се случи во Среда со почеток во 20.00 часот во Сцена 112.

Напишете коментар