Прес на Група Граѓани од Градско Балдовци-После Секои Избори Градско Балдовци не Постои во Меморијата на Зоран Заев

Денеска, група на граѓани од Градско Балдовци одржаа прес конференција на која соопштија дека Градско Балдовци со години е игнорирано од страна на градоначалникот Заев.

Тие изјавија дека секои избори тој им ветува, културен дом, пензионерски дом како и детско игралиште но еве до сега нема ништо реализирано.

Во продолжение еве го интегралниот текст од денешната прес конференција…

 

Напишете коментар