Предавање на Тема- „Стресот и ние“ д-р Методи Чепреганов

Како да го спречиме ? Како да го препознаеме ? Како да се справиме со него? Какво е неговото влијание врз нашето здравје ? Одговори на овие и многу други Ваши прашања ќе добиете в петок (17. јуни) од врвниот македонски и европски невролог, професор д-р Методи Чепреганов, кој ќе одржи предавање на тема „Стресот и ние“ . Место на одржување: Дом на АРМ – Струмица. Почеток: 20 часот.

Напишете коментар