Порамнување на Локална Улица во Населеното место Робово

Екипа на ЈПКД „Огражден„ – Босилово со сопствената механизација вчера изврши порамнување на локална улица во селото Робово.
Вкупната должина на порамнувањето изнесува околу 200 метри.

Напишете коментар