Најлошите Венчаници на Светот

За секоја девојка денот на свадбата е  најпосебниот ден во животот.Несомнено најважниот момент од денот на свадбата е секако венчаницата на младата невеста.

Но понекогаш сето тоа тргнува во погрешен правец.Еве една фотогалерија од најлошите венчаници во светот.

Напишете коментар