По Четврти Пат-Вечери на Поезијата на СОФ 2015

Синоќа во паркот кај Езерцето,во рамките на Струмица Опен Фест,по четврти пат се одржаа Вечерите на Поезијата.Оваа година беше воведена новина,односно беше распишан конкурс на тема Небо каде учество земаа повеќе заентересирани љубители на поезијата.

Повеќе за оваа од изјавата на Вања Изова Велева.

Напишете коментар