Пишев: Заев знае само да ветува без да помисли истото да го оствари

Зоран Заев знее само да ветува без воопшто и да помисли истото да го оствари, тоа е карактеристика на луѓе кои не се држат до зборот и немаат кредибилитет, рече пратеникот од ВМРО ДПМНЕ, Васил Пишев на денешната прес конференција која ја одржа на локацијата каде градоначалникот на Струмица Зоран Заев ветил дека ќе се гради мултифункционален пазар, а засега нема ништо.

Интегрален текст од пресот:

Почитувани,

Аболицираниот Зоран Заев Знае само да Ветува без Воопшто и да Помисли истото Да Го Оствари.

Тоа Е Карактеристика на Лажговци кои не Држат до Зборот и КОИ немаат Образ и Креди-Билитет.

Еве денес сме на Локацијата каде што Зоран Заев Ветуваше дека ќе гради, А Сеуште нема ниту Камен на Камен ставено.

Тој на Локалните Избори во 2013 година Вети Изградба на Нов Мулти-Функционален Пазар , кај Поранешната Касарна на површина од 15.000 м2.

Почитувани овде нема ни Пазар ни Бутур.

Ова е уште еден Доказ дека Зоран Заев го загуби Креди-Билитетот.

Зарем Човекот кој не може ДА Реализира Проекти во Општината каде е Градоначалник има Образ ДА ветува Проекти на Државно Ниво?

Но очигледно Камиказа Политичарот Зоран Заев, Аболициран за тежок Криминал има Ѓон – Образ.

Нема бегање Зоране, Казната од Народот ЌЕ ТЕ Стаса.

Немаш Реализација, Немаш Проекти, Немаш Доверба од Народот.

Единствено Што имаш Зад Себе… СЕ Лажни Ветувања И Аболиција за Криминал.

Напишете коментар