Кривична пријава за „Злоупотреба на службена положба и овластување“ против поранешниот градоначалник на Василево

Секторот за внатрешни работи Струмица до Основното јавно обвинителство Струмица, поднесе кривична пријава против В.С (51) од с.Едрениково, С.Н (46)

Read more

Успешно спроведена крводарителска акција во Василево

Денес во просториите на општина Василево успешно беше спроведена крводарителска акција во која граѓаните на општина Василево како и многупати

Read more