Кривична пријава за „Злоупотреба на службена положба и овластување“ против поранешниот градоначалник на Василево

Секторот за внатрешни работи Струмица до Основното јавно обвинителство Струмица, поднесе кривична пријава против В.С (51) од с.Едрениково, С.Н (46)

Read more