о.Босилово- Прочистување на одводен атмосферски канал

Екипа на ЈПКД „Огражден„ – Босилово денес беше ангажирана на прочистување на одводен атмосферски канал на патот што води спрема вештачката акумулација „Иловица„ спроти училиштето во село Иловица.
Во наредниот период овој отворен атмосферски канал ќе биде бетониран.

Напишете коментар