о.Босилово-Одржан состанок во врска со Проектот ,,Иловица”

Денес во општина Босилово се одржа состанок со Државниот секретар за животна средина и просторно планирање- Соња Липиткова, Професор на градежен факултет- Милорад Јовановски , Градоначалникот на о.Ново село – Блажо Велков и претставници од Euromax Resources.На состанокот се разговараше за соработката меѓу локалните самоуправи со компанијата Euromax Resources и локалното население.

Напишете коментар