Новогодишно Божиќен Турнир во Мал Фудбал Василево 2016/17

ПОЧИТУВАНИ !!!И ова година како и минатите шест години под покровителство на Општина Василево а во организација на Фудбалскиот клуб ФК – ВАСИЛЕВО се организира турнир во мал фудбал во спортската сала на ООУ “Гоце Делчев ” с.Василево.
Право на настап ќе имат екипи од цела Македонија како и пошироко.
Секоја екипа има право да брои 6 до 10 играчи плус 1 џокери во елиминационата фаза. Турнирот ќе започне на 16.12.2016 година, пријавувањето ќе трае до 15.12.2016 година.
Котизацијата на Турнирот е 5000 денари.
Награден ФОНД од 200.000 денари
Информации на Тел – 072/277-187 Александар Ристов.

Напишете коментар